Pædagogisk profil

Pædagogisk profilI Kernehuset ser og rummer vi alle børn, der hvor de er. Her sætter vi højt, at børn og voksne føler, at de hører til og har deres egen unikke “plads” i vores fællesskab.

Der arbejdes efter, at vores tilbud skal have fokus på udelivet og bevægelse. Ligeså at der også tages udgangspunkt i den enkelte, således børn med mere behov for indendørs aktiviteter tilgodeses.

Et godt forældersamarbejde er omdrejningspunktet for, at hverdagen for jeres barn og hele familien virker optimalt. Vi er alle en del af hinandens historie. Derfor har vi hver især et ansvar for at yde omsorg og være ærlige og tillidsfuld over for hinanden. Humor er en stor del af huset – smil smitter.

Du kan også læse vores læreplan ved at klikke på [ hent læreplan ]

Leg og bevægelse

Pædagogisk profilVi har i vores institution valgt at have fokus på leg og bevægelse i hverdagen. Til det formål har vi mange unikke udfoldelsesmuligheder — bl.a. gymnastiksal, multibane og fodboldbaner samt skov, som vi gør brug af året rundt.

I perioden fra april til sidst i oktober(eller til frosten sætter ind) cykler børnehaven en gang om ugen. Alle børn medbringer cykelhjelm og egen cykel. Vi cykler på stierne omkring børnehaven.

Om fredagen har vi gymnastik for de 4-6 årige, hvor vi træner kolbøtter, vejrmøller, stå på hænder og balance mm

Alle grupper har motorik i gymnastiksalen 1 gang om ugen.